Buitenkleed

Maak uw tuin, terras of balkon helemaal af met een buitenkleed! Een buitenkleed zorgt voor veel gezelligheid en sfeer. Bovendien is een buitenkleed ook ideaal voor kindjes om op te spelen. Een buitenkleed staat fantastisch bij uw loungeset of tuinset. Ook is een buitenkleed zeer geschikt voor op vakantie, bijvoorbeeld voor uw tent of caravan. Comfort en stijl, dat biedt een buitenkleed.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik een buitenkleed?

Buitenkleden zijn er in verschillende afmetingen, kleuren, materialen en van verschillende merken. Het is belangrijk dat het buitenkleed past bij de sfeer van uw tuin. Maar welke kleur en vorm passen daar het beste bij? Hieronder helpen we u bij het maken van een keuze. 

Vloerkleed buiten

Een vloerkleed voor buiten is een tapijt dat ook buitenshuis gebruikt kan worden, ook wel een buitenkleed genoemd. Een vrolijk vloerkleed buiten stijlt uw terras of tuin helemaal af! Een vloerkleed buiten is er in verschillende varianten, zoals rechthoekig of rond. Maar ook in een trendy print of effen kleur. Er is voor iedere tuin een geschikt buitenkleed!

Kun je een buitenkleed buiten laten liggen?

Belangrijk is natuurlijk of u een buitenkleed ook buiten kunt laten liggen. Het buitenkleed in de zomer iedere avond binnen moeten leggen is niet handig. De buitenkleden die u vindt op Exterior Lifestyle zijn sterk en weerbestendig. Daarnaast zijn de meeste buitenkleden ook UV-bestendig en dus ontworpen om langdurig mooi te blijven. Een buitenkleed van Exterior Lifestyle kan dus buiten blijven liggen bij verschillende weersomstandigheden, dankzij de hoogwaardige materialen. 

Buitenkleed rond of rechthoekig?

Een buitenkleed shopt u tegenwoordig niet meer alleen in de rechthoekige variant, maar ook in een trendy ronde variant. Vaak zijn uw tuinmeubelen al rechthoekig, met een rond buitenkleed doorbreekt u dat. Dit zorgt voor een unieke look en gezellige sfeer. Een rond buitenkleed zorgt dus met name voor een speelser effect. Dan is er ook nog het rechthoekige buitenkleed. Een rechthoekig buitenkleed is nog steeds het meest gewild. Een voordeel is dat een vierkant of rechthoekig buitenkleed een ruimtelijk effect creëert. Een rechthoekig buitenkleed in een drukke print is perfect voor buiten. 

Hoe maak je een buitenkleed schoon?

Buitenkleden zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Hierdoor is het schoonhouden van een buitenkleed ook wat gemakkelijker. Zo verwijdert u vuil, bijvoorbeeld etensresten, eenvoudig met een natte doek. Wilt u uw buitenkleed grondig schoonmaken? Vul dan een emmer met lauwwarm water en een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel. Met een zachte borstel of spons maakt u uw buitenkleed schoon. Spoel uw buitenkleed af met een tuinslang of emmer water. Tot slot laat u het buitenkleed volledig drogen, voordat u deze weer gebruikt. Uw buitenkleed is weer klaar voor een heerlijke zomer!