Alle Tuinbanken

Met een bank in uw tuin komt u helemaal tot rust! Een tuinbank is er in verschillende soorten, afmetingen, materialen en kleuren. Van een comfortabele en hoogwaardige tuinbank heeft u zomers lang plezier. Exterior Lifestyle biedt een ruime keuze tuinbanken van merken als Fatboy, Max&Luuk en Suns.

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Waar koop je een tuinbank?

Een tuinbank die perfect past in uw tuin of op uw balkon vindt u bij Exterior Lifestyle. Hier vindt u namelijk een ruim aanbod in verschillende typen tuinbanken van verschillende topmerken. Vindt u het lastig om een tuinbank te kiezen? Onderstaande eigenschappen en tips kunnen u helpen bij het maken van een keuze.

Loungebank of tuinbank?

Er zijn verschillende soorten banken voor in uw tuin, de twee populairste zijn de tuinbank en loungebank. Met een tuinbank of loungebank creëert u sfeer in uw tuin en maakt u deze gezellig. Een belangrijk verschil tussen een tuinbank en loungebank is het comfort. Een loungebank is vaak comfortabeler, omdat deze is voorzien van kussens en een tuinbank meestal niet. Verder heeft een loungebank vaak een diepere zit voor nog meer comfort.

Wat zijn de beste merken voor een tuinbank?

Exterior Lifestyle heeft een uitgebreid assortiment tuinbanken van verschillende merken. Een van de favorieten is het merk Suns. De tuinbanken van Suns zijn gemaakt van gecertificeerd Teak met een sterk, duurzaam en aluminium frame. Dit teakhout en aluminium zorgen voor een prachtig contrast! Ook het merk Fatboy is een van de favorieten op het gebied van tuinbanken. Dit merk biedt zowel praktische tuinbanken als echte eyecatchers aan. Op zoek naar een comfortabele tuinbank die wat weg heeft van een loungebank? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Max&Luuk. De tuinbanken van dit merk zijn zo comfortabel, dat het eerder loungebanken zijn. Daarnaast zien de tuinbanken van Max&Luuk er prachtig uit!

Is een tuinbank weersbestendig?

Vrijwel alle tuinbanken op Exterior Lifestyle zijn weersbestendig. Dit komt doordat de tuinbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weertypen. De meeste loungebanken zijn voorzien van kussens. Wel is het goed om deze op te bergen na het seizoen. Zo blijven uw kussens langer mooi. Ook al is uw tuinbank weersbestendig, uw tuinbank beschermen met een hoes kan nooit kwaad. Hiermee verlengt u de levensduur van uw tuinbank. 

Beschermhoes voor mijn tuinbank

Naast tuinbanken vindt u bij Exterior Lifestyle ook hoezen om uw tuinset extra te beschermen. Voor iedere tuinset is er wel een passende hoes. Met een passende hoes beschermt u uw tuinbank tegen vuil, stof en regen van buitenaf. Hiermee verlengt u de levensduur van uw tuinbank en gaat u schimmelvorming tegen. In de zomermaanden bergt u de hoes eenvoudig op.