Alle Tuintafels

Op zoek naar een nieuwe tuintafel? Neem dan eens een kijkje bij Exterior Lifestyle. Hier vindt u tuintafels van verschillende topmerken, zoals Borek, Max&Luuk, Suns en Yoi. Het assortiment is ontzettend uitgebreid, van een bartafel tot aan een bijzettafel. Combineer uw nieuwe tuintafel met bijpassende stoelen voor een prachtige set.

Uitschuifbaar
Type Product
Materiaal
Kleur
Inklapbaar
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet u rekening mee houden bij het aanschaffen van een tuintafel?

Het aanschaffen van een nieuwe tuintafel is best een investering en kan daarom soms ook een lastige keuze zijn. Van een nieuwe tuintafel heeft u immers jaren plezier, dus het is wel belangrijk om een goede keuze te maken. Maar waar moet u zeker rekening mee houden? Hierdoor leest u daarover meer. 

Soorten tuintafels

Exterior Lifestyle biedt verschillende soorten tuintafels aan. De bekendste is toch echt de klassieke tuintafel. Hieraan kunt u heerlijk dineren of een spelletje doen met vrienden. Combineer deze tafel met een paar tuinstoelen voor plezier iedere zomer weer. Daarnaast vindt u ook bartafels, perfect voor een borrel of feestje in de tuin. Dan is er nog de loungetafel, hiermee maakt u uw loungeset helemaal af. Met een loungetafel heeft u altijd uw drankje bij de hand, terwijl u heerlijk tot rust komt in uw loungeset. Tot slot de bijzettafel, deze zult u waarschijnlijk wel in huis hebben staan. Tegenwoordig zijn er ook bijzettafels voor buiten. Een bijzettafel in uw tuin is onmisbaar en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden.

Vorm tuintafel

Naast verschillende soorten tuintafels vindt u bij Exterior Lifestyle ook tuintafels in verschillende vormen. De twee favorieten zijn de rechthoekige en ronde tuintafel. Vooral de tuintafels hebben een rechthoekige vorm. Dit omdat een rechthoekige tafel genoeg plek voor iedereen biedt. Zo schuift u eenvoudig wat stoelen bij, perfect als uw vrienden over de vloer komen voor een etentje. Naast dat er een paar ronde tuintafels zijn, hebben vooral de bijzettafels een ronde vorm. Dit omdat een ronde tafel ruimte bespaart en flexibel in gebruik is. Tot slot de vierkante tafel, vooral de loungetafels hebben een vierkante vorm. Dit maakt de loungetafel ideaal om bij uw loungeset te plaatsen. 

Materiaal tuintafel

Het materiaal van uw tuintafel is erg belangrijk. Zo is niet ieder materiaal weer- en UV-bestendig. Op Exterior Lifestyle vindt u voornamelijk tuintafels van Teakhout en aluminium. Een tuintafel van Teakhout is oersterk en heeft een unieke look. Dit geeft uw bijzettafel of tuintafel een bijzondere uitstraling. Daarnaast kunt u een Teakhout tuintafel goed combineren met uw andere tuinmeubelen. Een aluminium tuintafel is erg licht van gewicht. Een voordeel hiervan is dat u uw bijzettafel of loungetafel eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast kan een aluminium tuintafel niet roesten en heeft deze een robuuste uitstraling.

Hoes tuintafel

Om de levensduur van uw tuintafel te verlengen is een hoes essentieel. Er zijn hoezen in verschillende afmetingen. Met sommige beschermt u alleen uw tuintafel en met andere uw gehele set, dus ook uw tuinstoelen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Een hoes voor uw tuintafel helpt vocht naar buiten te transporteren. Maar houdt ook vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Kortom, perfect voor uw tuintafel.