Tuinverlichting

Tuinverlichting is niet alleen functioneel, u creëert ook gezelligheid in uw buitenruimte, zodat u tijdens de warme maanden optimaal kunt genieten van uw tuin. Bij Exterior Lifestyle verkopen wij verschillende soorten tuinverlichting om uw tuin naar een hoger niveau te tillen. Zo bieden wij solar tuinverlichting op zonne-energie, duurzame tafellampen en andere stijlvolle tuinlampen. Neem een kijkje in onze veelzijdige collectie en kies uw nieuwe favoriete buitenlamp! 

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Kleur licht
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Kleurtemperatuur (Kelvin)
Prijs
Levertijd
Korting

Verschillende soorten tuinverlichting

Met een uitgebreid aanbod buitenlampen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij helpen u hierbij! 

Tafellampen 

Allereerst bieden wij stijlvolle tafellampen van mooie merken zoals Fatboy en Blomus. Tafellampen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden om een gezellige sfeer te creëren op uw balkon, terras of tuin. Wij bieden tafellampen in diverse designs, van retro tot klassieke modellen, zodat er altijd iets tussen zit wat voldoet aan uw wensen. De meeste tafellampen zijn draadloos en worden voorzien van batterijen, zodat ze gemakkelijk op tafel geplaatst kunnen worden.

Hanglampen

Ook hebben wij verschillende tuinverlichting die u eenvoudig kunt ophangen door middel van een lus aan bijvoorbeeld uw parasol of aan een tak van een boom. De buitenlamp Bolleke van Fatboy is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw buitenruimte. Deze lampjes komen in de vorm van een bol en geven uw tuin of balkon een speelse en moderne look. Deze hanglampen zijn draadloos en kunnen op de laagste lichtstand 24 uur branden.

Solar tuinverlichting 

Met onze solar buitenverlichting geniet u van de sfeer van een gezellig licht, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw lamp leeg gaat of niet meer optimaal brandt. Tuinverlichting op zonne-energie is een duurzame en energiezuinige keuze, die steeds populairder wordt. Deze buitenlampen beschikken over kleine zonnepanelen, die zichzelf opladen door het zonlicht overdag, waardoor ze in de avond altijd zullen branden. Wij bieden solar buitenlampen in verschillende ontwerpen, materialen en kleuren. Bekijk onze collectie om te kijken welke solar tuinlamp het beste bij u past!