Bartafel

Een trend op het gebied van tuinmeubelen is de bartafel. Dit omdat een bartafel erg functioneel is, bijvoorbeeld tijdens een barbecue of tuinfeestje. Daarnaast kan een bartafel ook dé eyecatcher in uw tuin zijn. Bij Exterior Lifestyle vindt u de mooiste bartafels.

Waarom is een bartafel een toevoeging aan uw tuin?

Een bartafel is heerlijk om aan te staan of zitten op een zomerse dag. Het plaatsen van een bartafel in uw tuin kan dan wel een heuse trend zijn. Maar waarom is een bartafel een toevoeging aan uw tuin? Hieronder leest u het antwoord op deze vraag. 

Hoge tafel buiten

Geeft u graag feestjes of borrels in uw tuin? Dan is een hoge tafel buiten ideaal! Een hoge tafel voor buiten geeft uw tuin een andere uitstraling. Daarnaast is een hoge tafel een extra aanvulling op iedere tuin, zowel functioneel als decoratief. Een hoge tafel voor buiten is een echte eyecatcher, die niet veel mensen zullen hebben. 

Tuin bartafel met krukken

Bent u op zoek naar een vervanging voor uw tuintafel? Combineer dan uw tuin bartafel met krukken. Deze vindt u bij Exterior Lifestyle onder de naam barstoelen. U kunt kiezen uit bijpassende krukken met of zonder rugleuning, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Een tuin bartafel met krukken geeft uw tuin een gezellige sfeer! Wilt u een unieke uitstraling creëren? Combineer dan verschillende materialen, zoals een houten bartafel met aluminium barstoelen.

Houten bartafel

Een houten bartafel staat bekend om de stijlvolle en unieke uitstraling. Zo uniek is de natuurlijke look die een houten bartafel heeft. Door het materiaal is een houten bartafel goed te combineren met andere tuinmeubelen, zoals barstoelen. Op zoek naar een stevige en tevens fraai vormgegeven bartafel? Kijk dan eens naar een houten bartafel, het pronkstuk in uw tuin!

Bartafel van een hoogwaardig merk

Bij Exterior Lifestyle vindt u uitsluitend tuinmeubelen van hoogwaardige merken. Een van deze merken is Max&Luuk. De bartafel van Max&Luuk is simpel en tijdloos, maar tegelijkertijd erg uniek. Door het gebruik van natuurlijke elementen geeft de Max&Luuk bartafel uw tuin een elegante uitstraling. Op zoek naar de perfecte combinatie van kwaliteit en design? Kies dan voor een bartafel van een hoogwaardig merk.