Loungesethoes

Heeft u een comfortabel loungeset in uw tuin staan? Dan is een loungesethoes een must. Met een loungesethoes verlengt u namelijk de levensduur van uw loungeset en beperkt u het onderhoud. Voor ieder loungeset is er een passende hoes. Bescherm met een loungesethoes het gehele jaar door uw loungeset.

Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Wat moet u weten voor het aanschaffen van een loungesethoes?

Bescherm uw loungeset tegen alle weersinvloeden met een loungesethoes. Exterior Lifestyle heeft een uitgebreid assortiment loungesethoezen. Maar waar moet u op letten bij het aanschaffen van een loungesethoes? Dat vertellen we u hieronder. 

Loungesethoes waterdicht

Een vraag die waarschijnlijk gelijk in u opkomt, is of een loungesethoes waterdicht is. Het antwoord hierop is ja. Een loungesethoes houdt naast water ook vuil en stof van buitenaf tegen. Ook helpt een loungesethoes vocht naar buiten te transporteren. De loungesethoes kan dus het gehele jaar door gebruikt worden. Zo houdt deze sneeuw en vorste tegen in de winter, maar ook bladeren in de herfst. 

Loungesethoes AeroCover

Een populair merk op het gebied van loungesethoezen is AeroCover. Dit merk produceert hoezen waarmee u al uw tuinmeubelen kunt beschermen. De loungesethoes van AeroCover is voorzien van een ademend membraan om condensatie zoveel mogelijk te voorkomen. Ook houdt de hoes van AeroCover schimmelvorming tegen en is deze licht- en UV-bestendig. Bescherm uw loungeset met een loungesethoes van AeroCover en geniet iedere zomer weer. 

Loungesethoes hoekbank

Op Exterior Lifestyle vindt u een loungesethoes voor vrijwel iedere bank, zo ook een hoekbank. Zo vindt u hoezen voor uw loungeset met een linkse of rechtse hoek. U herkent de loungesethoes voor een hoekbank aan de L-vorm. Een aantal hoezen zijn voorzien van een trapezehoek, ook wel een grote hoek genoemd. Er zijn zelfs speciale hoezen voor hoekbanken met een hoge rug.

Loungesethoes maat

Het allerbelangrijkste bij het aanschaffen van een loungesethoes is de maat. Er zijn drie stappen om te doorlopen. Als allereerste is het belangrijk om de gewenste opstelling te bepalen. Het gaat hierbij om de opstelling zoals u deze wilt afdekken met de loungesethoes. Meet vervolgens de lengte, breedte en hoogte van u gecreëerde opstelling. Tot slot kiest u een loungesethoes die aan uw afmetingen voldoet. Het is hierbij goed om rekening te houden met een speling van vijf à tien centimeter. Hierdoor is de hoes makkelijker in gebruik.