Barbecuehoes

Het aanschaffen van een barbecue is vrijwel altijd een grote investering. Daarom wilt u ook zo lang mogelijk van uw barbecue kunnen genieten. Met een barbecuehoes verlengt u de levensduur van uw barbecue. Zo is uw barbecue beschermt tegen alle weersomstandigheden en niet geheel onbelangrijk, ook tegen roest. Zonder hoes is dat kans op schade erg groot, voorkom dit door gebruik te maken van een barbecuehoes. Bij Exterior Lifestyle vindt u een uitgebreid assortiment barbecuehoezen, hierdoor is er altijd een hoes die past bij uw barbecue.

Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kopen van een barbecuehoes?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat uw barbecuehoes past bij uw barbecue. Veel merken bieden passende hoezen aan, zodat u verzekerd bent van het feit dat deze past. Daarnaast zijn de afmeting en de vorm erg van belang. Op deze pagina lichten we kort toe waar u op moet letten bij het kopen van een barbecuehoes. 

Merk

Op Exterior Lifestyle vindt u een uitgebreid assortiment barbecuehoezen van verschillende topmerken. De meeste merken bieden een passende hoes aan. Zo is er voor ieder model een barbecuehoes. 

Garden Impressions

De barbecuehoezen van het merk Garden Impression zijn een musthave voor iedere barbecue liefhebber. De hoezen zijn waterdicht en bovendien erg handig in gebruik, doordat deze eenvoudig aan te brengen zijn. Daarnaast reduceert een Garden Impressions barbecuehoes condensvorming. Door de treksluiting blijft een barbecuehoes van Garden Impressions goed zitten op de juiste plek. Een barbecuehoes van het merk Garden Impressions biedt optimale bescherming. 

Rosle

Het merk Rosle heeft de barbecuehoezen gekoppeld aan bepaalde modellen. Hierdoor is er voor iedere Rosle barbecue een passende hoes. Een Rosle barbecuehoes beschermt uw barbecue tegen regen, UV-straling en zelfs tegen pollen. Met de verstelbare gespen kan de barbecuehoes vastgezet worden. Haal de Rosle barbecuehoes eenvoudig van uw barbecue met de handige lipjes. Een Rosle barbecuehoes is een praktisch accessoire voor uw Rosle barbecue. 

Everdure

De barbecuehoezen van Everdure zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke modellen. Hierdoor bent u er zeker van dat de hoes past. De hoezen van Everdure zijn gemaakt van polyester en eenvoudig om de barbecue te plaatsen. Bescherm uw Everdure barbecue tegen wind, regen en UV-straling met een Everdure barbecuehoes. 

AquaShield

AquaShield is een van de weinige merk dat de barbecuehoezen niet koppelt aan een specifiek model. De hoezen van AquaShield zijn waterdicht en beschermen uw barbecue tegen invloeden van het weer, stof en vuil. De hoezen van AquaShield verlengen de levensduur van uw barbecue. Ook vormt een AquaShield barbecue schimmelvorming. 

AeoroCover

Uniek is dat de barbecuehoezen van AeroCover zijn voorzien van ademend membraan, dit voorkomt condensatie. Vuil wordt weggehouden en vocht wordt naar buiten afgevoerd met een AeroCover barbecuehoes.  Daarnaast is de hoes UV-bestendig. Een AeroCover barbecuehoes is vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen.

Afmetingen en vorm

Op Exterior Lifestyle vindt u een uitgebreid assortiment barbecuehoezen in verschillende afmetingen en vormen. Veel ronde barbecues hebben een diameter van 47 cm of 57 cm. Ook voor deze barbecues vindt u een passende barbecuehoes op Exterior Lifestyle van het merk AquaShield. Daarnaast vindt u ook een ronde of rechthoekige barbecuehoes op Exterior Lifestyle. De meeste merken bieden barbecuehoezen aan voor een specifieke serie of model. Bent u hier niet naar op zoek? Neem dan vooral een kijkje bij de merken AquaShield en AeroCover, deze hoezen zijn niet gekoppeld aan een specifieke barbecue.