Hangmat

Heerlijk relaxen en ontspannen in uw tuin doet u in een hangmat. In een hangmat leest u comfortabel een boek of slaapt u heerlijk bij. Een hangmat is tevens goed voor uw gezondheid, omdat deze vormt naar de rug. Op zoek naar een comfortabele hangmat? Onderaan deze pagina helpen we u bij het kiezen van de juiste hangmat.

Materiaal
Kleur
Serie
Gewicht (kg)
Inclusief bevestigingset
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik een hangmat?

Een hangmat kan overal worden gebruikt ter ontspanning. Zoals in uw tuin, op het strand of op uw vakantieadres. Kom na een lange werkdag eventjes tot rust in een comfortabele hangmat. Er zijn verschillende soorten hangmatten, zoals met of zonder standaard. Maar ook van verschillende materialen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een hangmat? Lees dan snel hieronder verder. 

Hangmat met of zonder standaard?

Voor het maken van een keuze is het belangrijk om te bepalen waar en wanneer u uw hangmat wilt gebruiken. Wilt u uw hangmat eenvoudig mee kunnen nemen, bijvoorbeeld op vakantie? Kies dan voor een hangmat zonder standaard. Een hangmat zonder standaard is zeer geschikt voor als u een plekje heeft in uw tuin om deze op te hangen, bijvoorbeeld tussen twee bomen. Wilt u uw hangmat eenvoudig kunnen verplaatsen, bijvoorbeeld in en uit de zon? Kies dan voor een hangmat met standaard, bij voorkeur een metalen standaard, want deze is licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Ook is een hangmat met standaard perfect voor op een balkon. 

Welk materiaal?

Op Exterior Lifestyle vindt u hangmatten van polyester en synthetisch materiaal. Het is belangrijk dat het materiaal van uw hangmat stevig, slijtvast, weerbestendig en kleurbestendig is. Alleen dan geniet u jarenlang van een hoogwaardige kwaliteit. De hangmatten op Exterior Lifestyle voldoen aan bovenstaande kenmerken. Naast het materiaal van de hangmat zelf, is het ook goed om te kijken naar het materiaal van het standaard. Bij Exterior Lifestyle vindt u voornamelijk frames van rubber en metaal voor een hoogwaardige kwaliteit. 

Wat is een goed merk hangmat?

Een hangmat van het hoogwaardige merk Fatboy is een musthave. De hangmatten van dit merk hebben een hoog comfort en zijn daardoor perfect om in te relaxen. Bovendien zijn de hangmatten van dit merk duurzaam. Een Fatboy hangmat kan zelfs tegen een klein regenbuitje. Dankzij de bijgeleverde draagzak bergt u uw Fatboy hangmat eenvoudig op aan het einde van de zomer. Een Fatboy hangmat in een trendy kleurtje is een eyecatcher in uw tuin. Een goed merk voor een hangmat is dan ook Fatboy. 

Hoe hangt u een hangmat op?

Bij het ophangen van uw hangmat is de hoogte en afstand erg belangrijk. Een hangmat zonder standaard hangt u eenvoudig op tussen bijvoorbeeld twee bomen. Om een hangmat op te kunnen hangen tussen twee bomen is de dikte van de bomen van belang. Met touw hangt u de hangmat vervolgens op. Wilt u uw hangmat ophangen op uw balkon? Dan kan de hangmat ophangen aan het plafond een optie zijn.