Fakkel

Met een fakkel brengt u sfeer in uw tuin. Daarnaast is een tuinfakkel met een modern design een echte eyecatcher. Met de uitgebreide collectie op Exterior Lifestyle creëert u eenvoudig een gezellige sfeer in uw tuin of op uw balkon. Een fakkel is geschikt voor zowel de zomer als de winter.

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe werkt een tuinfakkel?

Op zoek naar een stijlvolle tuinfakkel? Dan bent u bij Exterior Lifestyle aan het goede adres. Hier vindt u namelijk tuinfakkels van topmerken als Blomus en Hofats. Kenmerkend is het moderne design en de hoogwaardige materialen. Benieuwd naar hoe een tuinfakkel werkt? Hieronder leest u meer. 

Tuinfakkels

Tuinfakkels zijn functioneel en tevens stijlvol. Zo zorgt een tuinfakkel voor extra sfeer. Een tuinfakkel is eenvoudig in uw tuin te plaatsen dankzij de lange grondpen. Ook op uw balkon is een tuinfakkel een eyecatcher. U bevestigd deze eenvoudig aan uw balkonhek of balustrade. De fakkels zijn echt alleen geschikt om buiten te gebruiken. Combineer meerdere tuinfakkels in verschillende hoogtes voor een speels effect. 

Hoe lang blijft een fakkel branden?

Hoe lang een fakkel blijft branden is afhankelijk van het type fakkel, het merk en de grootte. Neem bijvoorbeeld de Fakkel Blomus Orchos, deze heeft een brandduur van 2,5 uur. Dit terwijl een aantal fakkels van Hofats een verbrandings periode van circa 60 of 80 minuten kennen, afhankelijk van de grootte. Een fakkel is in ieder geval dé sfeermaker voor in uw tuin.

Wat voor olie in een fakkel?

Waarmee uw fakkel gevuld moet worden, is ook afhankelijk van het model fakkel dat u heeft. Een aantal fakkels van het hoogwaardige merk Blomus kunnen eenvoudig bijgevuld worden met lampenolie. Terwijl een aantal modellen van Hofats juist weer gevuld moeten worden met Bio-ethanol gel, dat u apart dient bij te bestellen. Het advies is dan ook om goed de beschrijving te lezen en ontdek zo waarmee uw fakkel gevuld moet worden.