Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pizzaoven

Een echte pizzaliefhebber? Dan is een pizzaoven een echte musthave. Met een pizzaoven bereid u eenvoudig zelf uw verse pizza, maar ook even snel een diepvriespizza. Pizzaovens zijn er van verschillende merken in verschillende formaten en kleuren. Hierdoor kan een keuze maken lastig zijn. Daarom leest u hieronder waar u op moet letten bij het aanschaffen van een pizzaoven.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een pizzaoven?

Met een pizzaoven in uw tuin geniet u op een zomerse dag van het ultieme vakantiegevoel. Samen met familie en vrienden bereidt u eenvoudig zelf de lekkerste pizza’s. Het aanbod in pizzaovens is ontzettend groot, daarom helpen wij u graag. Hieronder leest u een aantal kenmerken waarop u moet letten bij het aanschaffen van een pizzaoven, 

Voor binnen of buiten?

Als allereerst is het goed om te bedenken waar u uw pizzaoven wilt gaan gebruiken. Zo zijn er pizzaovens voor binnen en buiten. Wilt u uw pizzaoven graag binnen gebruiken? Kies dan voor een elektrische pizzaoven. Een pizzaoven op elektriciteit is voor zowel binnen als buiten geschikt, zoals bijvoorbeeld uw balkon. Als uw elektrische pizzaoven eenmaal is voorverwarmd, bereidt u binnen enkele minuten een heerlijke pizza. Wilt u graag in uw tuin omringd door familie en vrienden uw favoriete pizza bereiden? Kies dan voor een pizzaoven op gas. Een pizzaoven op gas bereikt hoge temperaturen, wat zorgt voor een heerlijke crispy pizza korst. De opwarmtijd ligt rond de twintig minuutjes, maar daarna is uw pizza binnen enkele minuten klaar. 

Wat zijn de beste pizzaovens?

Een merk dat heel goed scoort in verschillende onafhankelijke tests is Ooni. Dit hoogwaardige merk richt zich op kwaliteit, stijl en compactheid. Hiervoor gebruikt Ooni kwalitatief hoogstaande materialen. Een pizzaoven met goede prestaties is de Ooni Koda 16. Met deze pizzaoven bereidt u binnen 60 seconden een pizza. Deze oven maakt namelijk gebruik van een innovatieve L-vormige vlam. Ook het merk Cozze presteert erg goed. Uniek aan dit merk is dat het pizzaovens op zowel gas als elektriciteit aanbiedt. 

Hoelang moet een pizzaoven opwarmen?

Dit is afhankelijk van de pizzaoven die u heeft. Bij een moderne pizzaoven, zoals Exterior Lifestyle aanbiedt, duurt het opwarmen veel minder lang. Dit omdat het RVS de vlam weerkaatst. Hierdoor is uw pizzaoven vaak al binnen 15 tot 20 minuutjes opgewarmd en klaar voor gebruik. 

Hoelang moet een pizza in een pizzaoven?

Hoelang een pizza in een pizzaoven moet is natuurlijk afhankelijk van het type pizzaoven. Zo zijn er pizzaovens die een pizza in slechts 60 seconden bereiden. Terwijl sommige modellen er juist twee minuten voor nodig hebben. Het is dus echt afhankelijk van het type pizzaoven. Maar over het algemeen geniet u in slechts enkele minuten van uw favoriete pizza. 

Welke accessoires horen bij mijn pizzaoven?

Om optimaal te kunnen genieten van uw pizzaoven zijn accessoires een must. Zo is een pizzaschep ideaal voor het draaien, schuiven en uit de oven halen van uw pizza. Met een beschermhoes of draagtas verlengt u de levensduur van uw pizzaoven. Wilt u niet alleen pizza’s bereiden in uw pizzaoven? Dan is de Ooni koekenpan een musthave. Deze is perfect voor het bereiden van vlees, zeevruchten, groenten en nog veel meer in de Ooni pizzaoven.