Bijzettafel

Een bijzettafel is een multifunctioneel meubelstuk. Dit komt doordat een bijzettafel eenvoudig te verplaatsen is. Een bijzettafel wordt vaak bij een comfortabel loungeset geplaatst, ideaal voor een kop koffie of een goed boek, maar ook prachtig ter decoratie. Maar welke bijzettafel past het beste in uw tuin? Een keuze maken kan lastig zijn en daarom helpen we u graag. Op deze pagina leest u alles over het kiezen van de perfecte bijzettafel. 

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik een bijzettafel voor buiten?

Een bijzettafel is onmisbaar in uw tuin, omdat u deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Hieronder leest u aantal kenmerken, die kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Bijzettafel tuin

Het materiaal geeft een bijzettafel een bepaalde uitstraling. Bij Exterior Lifestyle vindt u bijzettafels van verschillende materialen, waaronder aluminium, metaal en teakhout. Teakhout is zeer geschikt voor buiten, aangezien het een natuurlijk product is. Een bijzettafel van Teakhout heeft een moderne en robuuste uitstraling. Het materiaal gepoedercoat aluminium is corrosiebestendig en daarom het perfecte materiaal voor tuinmeubelen. Een aluminium bijzettafel is een stijlvolle keuze. Op zoek naar een bijzettafel van premium kwaliteit? Kies dan voor een bijzettafel van glasvezel, dit staat prachtig in iedere tuin. Voor welke uitstraling kiest u?

Hoge of lage bijzettafel?

Het is goed om stil te staan bij de functie van uw bijzettafel. Zo kunt u uw bijzettafel ook gebruiken als salontafel bij uw loungeset. Kies in dit geval voor een lage bijzettafel. Een lage bijzettafel heeft een elegante uitstraling en is erg veelzijdig. Zo kunt u meerdere bijzettafels in verschillende hoogtes met elkaar combineren voor een unieke uitstraling. Een wat hogere bijzettafel is perfect voor bij uw loungestoel, zo heeft u uw drankje altijd binnen handbereik. Een hoge bijzettafel is ook prachtig als decoratief element in de tuin. 

In welke kleur moet ik een bijzettafel kopen?

Bij Exterior Lifestyle vindt u bijzettafels in talloze kleuren. De kleur van een bijzettafel is afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren. Een zwarte of antraciet bijzettafel is eenvoudig te combineren en past daardoor in iedere tuin. Deze kleuren komen vaak ook erg luxueus over. Een bijzettafel in een kleur als blauw of groen is een echte eyecatcher. Terwijl u met een bijzettafel in een houtkleur een tijdloze uitstraling creëert. Stem de kleur van uw bijzettafel dus goed af met de kleur en stijl van uw tuinmeubelen.  

Hoe hoog moet een bijzettafel zijn?

Het is verstandig om de hoogte van uw bijzettafel af te stemmen op uw tuinmeubelen. Bent u van plan uw bijzettafel bij uw loungeset te zetten? Neem dan een bijzettafel op dezelfde hoogte of maximaal tien centimeter lager. Dit is de meest comfortabele hoogte.

Hoe gebruikt u een bijzettafel?

Een bijzettafel is vooral functioneel. Zo heeft u altijd uw drankje of tijdschrift binnen handbereik. Daarnaast is een bijzettafel ook erg decoratief. Een bijzettafel met een mooie vaas of lamp is een toevoeging voor uw tuin. Met een decoratieve bijzettafel creëert u net wat meer sfeer in uw tuin.