Barstoel

Geeft u graag een barbecue of een gezellige tuinborrel? Dan past een barstoel perfect bij u! Met een barstoel creëert u namelijk een hele andere sfeer en beleving. Een barstoel is naast erg mooi ook praktisch. Bij Exterior Lifestyle vindt u naast barstoelen ook prachtige bartafels. Zo creëert u eenvoudig het gehele totaalplaatje. Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek uw favorieten.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zitdiepte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Zithoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kopen van een barstoel?

Een barstoel is eenvoudig te combineren met veel verschillende tafels. Kenmerkend voor een barstoel is het hoge zitcomfort, de weerbestendigheid en het stijlvolle design. Bij Exterior Lifestyle vindt u verschillende barstoelen. Maar waar moet u nu echt op letten bij het kopen van een barstoel?

Barkruk tuin

Een barkruk is een musthave voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en praktisch tuinmeubel. Belangrijk is dat een barkruk voor in uw tuin weerbestendig is. Regen, wind en een felle zon, de barkrukken van Exterior Lifestyle kunnen het allemaal aan. Met een trendy barkruk maakt u uw tuin helemaal compleet! 

Barkruk met of zonder rugleuning?

Er zijn krukken met en zonder rugleuning, maar wat is de beste keuze? Bent u groot liefhebber van comfort en zorgt u graag voort een goede zithouding? Kies dan voor een barkruk met rugleuning. Bij een barkruk met rugleuning kunt u heerlijk achterover leunen en ontspannen. Een barkruk met rugleuning staat voor optimaal comfort! Wilt u uw tuin groter laten lijken? Kies juist dan voor een barkruk zonder rugleuning. Kenmerkend voor een barkruk zonder rugleuning is dat deze minder opvalt. 

Barkruk van hout of aluminium?

Bij Exterior Lifestyle vindt u barkrukken van zowel hout als aluminium. Een barkruk is goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast is hout een stevig materiaal. Bijzonder is dat een barstoel van Teakhout na verloop van tijd een prachtige zilvergrijze kleur krijgt. Ook een barkruk van aluminium is weerbestendig. Het aluminium geeft de barkruk een elegante uitstraling. Sterk, licht van gewicht en vaak ook duurzaam, dat is een barkruk van aluminium. 

Welk merk moet ik kiezen?

Het is vooral belangrijk om een merk te kiezen dat past bij uw wensen en behoeften. Bij Exterior Lifestyle vindt u barstoelen van producten als Borek, Max&Luuk en Suns. Ieder merk heeft unieke kenmerken. Zo hebben de barstoelen van Borek een luxueuze en moderne uitstraling. Terwijl de barstoelen van Suns een elegante uitstraling kennen. Daarnaast zijn de barstoelen in verschillende kleuren, formaten en materialen te verkrijgen. Bekijk het gehele assortiment online en ontdek uw favoriet.