Parasolhoes

Wilt u de levensduur van uw parasol verlengen? Kies dan voor een parasolhoes, want een parasolhoes is een onmisbaar accessoire. Met een parasolhoes blijft u parasol beschermt tegen alle weersomstandigheden. Bergt u uw parasol op na de zomer? Ook dan is een parasolhoes erg praktisch.

Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Hoe kies ik een parasolhoes?

Een parasolhoes shopt u bij Exterior Lifestyle in verschillende afmetingen en van verschillende merken. De keuze voor een bepaalde parasolhoes is voornamelijk afhankelijk van de grootte van de parasol. De eigenschappen hieronder kunnen u helpen bij het maken van een keuze. 

Hoes voor een parasol

Er zijn vier belangrijke redenen om voor een parasolhoes te kiezen. Zo sluit een parasolhoes uw parasol af van vuil, verkleuring, wind en beschermt een hoes uw parasol tijdens het opbergen in de wintermaanden. Voor extra gemak worden de meeste hoezen geleverd met een losse of geïntegreerde stok. Zo krijgt u de hoes eenvoudig om de parasol. 

Parasolhoes waterdicht

De parasolhoezen die u vindt op Exterior Lifestyle zijn waterdicht. Zo beschermt u uw parasol in de zomer, winter, herfst en lente. Bovendien zijn de naden van de parasolhoezen spatwaterdicht. Naast regen houdt een parasolhoes ook vuil en stof van buitenaf tegen. Met een waterdichte parasolhoes beschermt u uw parasol in alle seizoenen van het jaar. 

Hoe groot moet een parasolhoes zijn?

Bij de aanschaf van een parasolhoes is de afmeting van uw parasol van belang. De maat van de parasolhoes is de afmeting van uw parasol plus een marge van vijf à tien centimeter. Houd ook rekening met de breedte van de parasol, meestal is een parasol onderaan het breedst. 

Aerocover parasolhoes

AeroCover produceert hoezen om uw tuinmeubelen te beschermen, waaronder uw parasol. Een AeroCover parasolhoes helpt vuil naar buiten te transporteren. Het belangrijkste is dat een AeroCover parasolhoes vuil, stof en regen van buitenaf tegenhoudt. Met een AeroCover parasolhoes verlengt u de levensduur van uw parasol en gaat u schimmelvorming tegen. 

Parasolhoes zweefparasol

Bij Exterior Lifestyle vindt u parasolhoezen in allerlei soorten en maten, dus ook voor een zweefparasol. Een parasolhoes voor een zweefparasol is vaak te herkennen aan de gebogen vorm. De merken AquaShield en AeroCover bieden beide hoogwaardige hoezen voor uw zweefparasol aan. Bij de aanschaf van een parasolhoes voor uw zweefparasol is zowel de lengte als breedte van uw parasol van belang. Zo voorkomt u dat de parasolhoes voor uw zweefparasol te strak gaat zitten.