Tuinkussenhoes

De meeste kussens zijn weerbestendig, toch kan extra bescherming geen kwaad. Uw kussens na het zomerseizoen opbergen is dan ook erg verstandig. Alleen is een grote stapel kussen opbergen vaak niet zo praktisch. Een tuinkussentas beschikt over alle eigenschappen om uw loungekussens te kunnen beschermen. Zo beschermt een tuinkussenhoes tegen vuil en vocht. Verleng de levensduur van uw tuinkussens met een tuinkussenhoes.

Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik de juiste tuinkussenhoes?

Een tuinkussenhoes is een musthave voor iedereen met een lounge- of tuinset in de tuin. Bij Exterior Lifestyle vindt u handige tuinkussentassen. Met een praktische tuinkussentas bergt u uw kussens eenvoudig binnen op. Bovendien neemt een tuinkussentas weinig ruimte in gebruik, als u deze niet gebruikt. Maar hoe kiest u de juiste tuinkussenhoes? Op deze pagina bespreken we de belangrijkste eigenschappen om rekening mee te houden. 

Formaat en vorm

Bij Exterior Lifestyle vindt u tuinkussentassen in verschillende formaten. Het merk AeroCover hanteert verschillende afmetingen en richtlijnen. Zo is de vierkante tuinkussentas (80x80x60 cm) geschikt voor het opbergen van loungesetkussens en zitkussens. Terwijl de rechthoekige kussentas (125x32x50 cm) zeer geschikt is voor het opbergen van hoge rugkussens van verstelbare stoelen. Zo zijn er nog veel meer formaten. Voor alle tuinkussens is er dus een bijpassende tuinkussenhoes. 

Merk

Bij Exterior Lifestyle vindt u tuinmeubelhoezen van twee hoogwaardige merken, namelijk: AeroCover en AquaShield.

AeroCover

De kussentassen van AeroCover zijn zeer geschikt voor het binnen opbergen van tuinkussens voor tuinstoelen en loungset kussen. Uniek aan de kussentassen van AeroCover zijn de hoge kleurechtheid, waterbestendigheid, het reduceren van condensvorming en tot slot het tegengaan van schimmelvorming. De tassen van AeroCover verlengen de levensduur van uw kussens. 

AquaShield

Ook het merk AquaShield biedt kussentassen aan die de levensduur van uw kussens verlengen. De tassen van dit merk zijn voorzien van een Active Air System. Hierdoor wordt vochtige lucht naar buiten getransporteerd en kan schimmelvorming worden tegengegaan. De kussentassen van AquaShield houden vuil, water en stof van buitenaf tegen. 

Waterdicht

Zoals hierboven al kort beschreven zijn de tuinkussenhoezen op Exterior Lifestyle gemaakt van een waterbestendig materiaal. Deze houden niet alleen water tegen, maar ook vuil en stof van buitenaf. Het materiaal is naast waterbestendig ook ademend en dus de beste keuze voor uw kussens. Geniet ieder seizoen weer van prachtige kussen door deze binnen op te bergen met een tuinkussenhoes.