Tuinmeubelhoes

Bescherm en verleng de levensduur van uw tuinmeubelen met een passende tuinmeubelhoes. Met een tuinmeubelhoes blijven de kleuren van uw tuinmeubelen nog langer mooi. De maat is bij het kopen van een tuinmeubelhoes erg belangrijk. Een te grote tuinmeubelhoes pakt veel wind en blijft daardoor vaak niet zitten. Een uitgebreid assortiment vindt u bij Exterior Lifestyle.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Soort hoes
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik de juiste tuinmeubelhoes?

Bij het kiezen van de juiste tuinmeubelhoes is vooral de maat van belang. Daarom helpen we u op deze pagina bij het bepalen van het juiste formaat. Daarnaast zijn ook het merk en de waterdichtheid van belang.

Formaat en vorm

Bij het kiezen van een tuinmeubelhoes is de maat het allerbelangrijkste. Een te kleine tuinmeubelhoes zit te strak, wat het plaatsen van de hoes erg lastig maakt. Terwijl een te grote tuinmeubelhoes vaak wind pakt en daardoor te los zit. We helpen u graag bij het bepalen van de juiste maat. 

Juiste maat bepalen

De eerste stap is het opmeten van de juiste maten. Hierbij bepaalt u eerst de opstelling die u wilt afdekken. Vervolgens meet u buitenste, langste maten. Dit zijn de lengte, breedte en hoogte. Houdt hierbij rekening met wat speling. Anders is het afdekken en het verwijderen van uw tuinmeubelhoes erg lastig. Een speling van 10 tot 20 centimeter is al genoeg.

Merk

Bij Exterior Lifestyle vindt u tuinmeubelhoezen van drie hoogwaardige merken, deze merken zijn:

AeroCover

Het merk AeroCover ontwikkelt en produceert hoezen voor al tuinmeubelen. Uniek is dat de hoezen van dit merk zijn voorzien van een ademend membraan. Dit voorkomt condensatie. De tuinmeubelhoezen van dit merk voeren vocht naar buiten en houden vuil tegen. Heb nooit meer last van schimmelvorming met de hoezen van AeroCover. 

AquaShield

De hoezen van AquaShield beschermen uw tuinmeubelen goed het gehele jaar door. Kenmerkend voor de hoezen van dit merk is de Active Air Shield, dit houdt de vorming van schimmels en condens tegen. Daarnaast zijn de hoezen van AquaShield waterdicht en licht van gewicht voor optimale bescherming. Geniet iedere zomer weer van uw prachtige tuinmeubelen met een hoes van AquaShield.

Blomus

Tot slot het merk Blomus. Dit merk heeft de hoezen gekoppeld aan specifieke modellen van het merk. Met de hoezen van Blomus kunt u uw tuinmeubelen in de winter en bij slecht weer onbezorgd buiten laten staan. Uiteraard zijn ook de hoezen van dit merk waterbestendig en beschermen deze tegen schimmelvorming. Kenmerkend voor de tuinmeubelhoezen van Blomus zijn de perfecte pasvorm en het handige trekkoord. 

Waterdicht

Zoals hierboven al kort besproken zijn alle hoezen waterdicht. Met een tuinmeubelhoes verlengt u de levensduur en beschermt u uw tuinmeubelen. De hoezen op Exterior Lifestyle zijn waterafstotend en voorkomen dus schimmel en condensvorming. Laat uw tuinmeubelen zonder omkijken het hele jaar door buiten staan met een goed passende tuinmeubelhoes.