Loungeset

Wilt u van het voorjaar tot aan het najaar kunnen genieten van uw tuin? Dan mag een loungeset in uw tuin niet ontbreken. Een loungeset straalt op en top comfort uit. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit geniet u ieder seizoen weer van uw loungeset. Stem het materiaal van uw loungeset af op de sfeer in uw tuin. Zo creëert u een stijlvol geheel.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik een loungeset?

Het is belangrijk dat het loungeset past bij de sfeer in uw tuin. Maar hoe kiest u een loungeset? Er zijn een aantal eigenschappen om rekening mee te houden, zoals het merk en de materialen. Ook het onderhoud is van belang bij het kiezen van een loungeset. Op deze pagina leest u meer over de belangrijkste eigenschappen die bepalend kunnen zijn bij het maken van een keuze. 

Wat zijn populaire merken voor een loungeset?

Bij Exterior Lifestyle vindt u een uitgebreid assortiment loungesets van hoogwaardige merken. Een greep uit het assortiment zijn merken als Applebee, Blomus, Suns en Borek. Ieder merk kent unieke kenmerken. Hieronder worden de populairste merken en de bijbehorende unieke kenmerken toegelicht. 

Suns

Het assortiment van Suns bestaat voornamelijk uit Teakhout loungeset in prachtige kleuren. Uniek aan de loungesets van Suns is dat kwaliteit en innovatie perfect gecombineerd zijn. De loungesets van Suns kennen unieke ontwerpen en materialen. Bovendien zijn deze ontworpen met oog op het ultieme zitcomfort.  

Borek

De loungesets van Borek zijn gemaakt van aluminium en teakhout. Met een loungeset van Borek geeft u uw tuin karakter en komt deze helemaal tot leven. De loungesets van Borek stralen comfort en duurzaamheid uit. Uniek is dat de loungesets van Borek het gevoel van ‘thuis zijn en thuiskomen’ van binnen naar buiten doortrekken. Het tijdloze design en de hoogwaardige materialen maken de loungesets van Borek ook zeer geschikt voor binnen.

Max & Luuk

Een hoogwaardig loungeset vindt u in het assortiment van Max & Luuk. De tuinmeubelen, en dus ook loungesets, van dit merk staan voor genieten, luchtigheid en vrijheid. Bijzonder aan de loungesets van Max & Luuk is het simpele en tijdloze design, dat toch uniek is. Bovendien zijn in de loungesets van Max & Luuk veelal natuurlijke elementen verwerkt, voor een gezellige sfeer. 

Garden Impressions

Garden Impressions neemt de laatste trends en de wensen van de consument mee in de ontwerpen. Dit ziet u dan ook zeker terug aan de loungesets. De ruime collectie loungesets is gemaakt van hoogwaardige materialen. Uniek zijn de moderne en klassieke loungesets die passen in iedere tuin. 

Applebee

Applebee garandeert dat alle loungesets uniek en elegant zijn. Centraal bij Applebee staat de verantwoorde en duurzame productie. De loungesets van Applebee zijn perfect te combineren met andere tuinmeubelen dankzij de stijlvolle en duurzame uitstraling. 

Welk materiaal kan ik het beste kiezen?

Bij Exterior Lifestyle vindt u loungesets van verschillende materialen, waaronder teakhout, aluminium en kunststof. Op deze pagina worden een aantal materialen toegelicht. 

Aluminium

Aluminium is een hoogwaardig materiaal. Een loungeset met een aluminium frame is licht van gewicht, sterk en duurzaam. Bovendien is dit materiaal onderhoudsvriendelijk en waterafstotend. De meeste loungesets met een aluminium frame zijn voorzien van een poedercoating voor extra bescherming. Op zoek naar een loungeset met een stijlvolle uitstraling? Kies dan voor een loungeset met een aluminium frame in combinatie met teakhout. 

Teakhout

Een loungeset van het materiaal Teak kent een unieke en stijlvolle uitstraling. Hierdoor past een loungeset van Teakhout perfect in iedere tuin. De meeste merken gebruiken duurzaam Teak, dat gecertificeerd is. Uniek aan het materiaal Teak is dat het hout op een natuurlijke wijze zal gaan vergrijzen.  

Kunstof

Het materiaal kunststof staat beter bekend als Wicker. Een loungeset van kunststof materiaal kent een royaal en luxe uitstraling. Daarnaast is kunststof een hoogwaardig materiaal waar u jarenlang plezier van heeft. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 

Hoe onderhoud ik mijn loungeset?

Wilt u iedere zomer weer van uw loungeset kunnen genieten? Dan is het juiste onderhoud erg van belang. De meeste materialen zijn weerbestendig, maar toch kan het juiste onderhoud niet kwaad.

Onderhoud van de materialen

Het onderhoud is afhankelijk van het materiaal van de loungeset. Het onderhoudsadvies is voor de meeste materialen wel hetzelfde. Zo zijn er voor de meeste materialen speciale cleaner en protector, ook deze vindt u bij Exterior Lifestyle. De meeste cleaners en protectors zijn specifiek voor een materiaal. Met de cleaner maakt u het loungeset perfect schoon. Terwijl u met een protector het loungeset beschermt tegen uiteenlopende weersomstandigheden. 

Loungesethoes

Met een passende loungesethoes verlengt u de levensduur van uw loungeset en beperkt u het onderhoud. Ook deze hoezen vindt u bij Exterior Lifestyle. Een loungesethoes houdt water, vuil en stof van buitenaf tegen. Ook zorgt een loungesethoes ervoor dat vocht naar buiten wordt getransporteerd. Een loungesethoes kunt u het hele jaar door buiten gebruiken.