Pottery Pots

Pottery pots

Pottery Pots

Het Nederlandse merk Pottery Pots is opgericht in 2008 en staat bekend om zijn hoogwaardige bloempotten gemaakt van fiberstone. Dit hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de potten stevig op de gron staan, maar tegelijkertijd ook van lichtgewicht zijn. Dankzij het lichtgewicht zijn de potten eenvoudig te verplaatsen naar waar u maar wilt. Pottery Pots wil graag met hun potten bijdragen aan gezondheid en een gezellige sfeer. Kom een kijkje nemen op Exteriorlifestyle.nl en haal uw favoriete bloempot in huis.
Type Product
Materiaal
Kleur
Geschikt voor
Serie
Diameter (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Potterypots

Pottery Pots is dé specialist wanneer het aankomt op bloempotten gemaakt van fiberstone. Fiberstone is het materiaal wat ervoor zorgt dat de bloempotten stevig op de grond staan en tegelijkertijd van lichtgewicht maakt. Dankzij het tijdloze design en de neutrale kleuren van de potten, zijn deze eenvoudig te combineren met andere meubels. Daarnaast zijn de bloempotten van Pottery Pots zowel voor uw interieur als exterieur geschikt. Bij Exteriorlifestyle.nl bieden we een ruim assortiment aan bloempotten van het merk Pottery Pots. Kom dus snel een kijkje nemen en haal uw favoriete bloempot in huis.

Pottery Pots Bloempot

De bloempotten van het merk Pottery Pots zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. De potten zijn van lichtgewicht, maar staan stevig op de grond dankzij de fiberstone basis. De bloempotten van Pottery Pots zijn handgemaakt, waardoor iedere bloempot een uniek design heeft. De bloempotten zijn zowel voor uw interieur als exterieur geschikt. Dankzij de UV-bestendigheid, wordt de prachtige kleur van de bloempotten behouden. De bloempotten komen in verschillende vormen en formaten, waardoor er altijd wel een bloempot tussen zit die helemaal naar uw wens is. Kom een kijkje nemen op onze website en ontdek het assortiment.