Terrasverwarming

Wanneer de temperatuur begint te dalen, wilt u nog steeds van uw terras kunnen genieten. Terrasverwarming biedt de perfecte oplossing om uw buitenruimte comfortabel en gastvrij te houden, ongeacht het weer! Bij Exterior Lifestyle hebben wij een mooi aanbod met verschillende terrasverwarmers, bekijk hieronder onze collectie! 

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik mijn terrasverwarming?

Het kiezen van de juiste terrasverwarming kan een lastige opgave zijn. Wij helpen u graag door het in beeld brengen van de verschillende opties die wij te bieden hebben en de voordelen en nadelen die deze terrasverwarmers met zich meebrengen. 

Welke soorten terrasverwarmers zijn beschikbaar?

Terrasverwarming is een uitstekende toevoeging aan uw buitenruimte, waardoor u zelfs op de koele avonden kunt genieten van uw terras. Voordat u een terrasverwarmer kiest, is het belangrijk om te weten welke soorten beschikbaar zijn.

Vuurtafels
Wij hebben een mooie selectie vuurtafels bij Exterior Lifestyle die functionaliteit en sfeer combineren. Een vuurtafel biedt warmte en gezelligheid en kan daarnaast ook gebruikt worden als tafel voor het plaatsen van hapjes en drankjes. Een vuurtafel werkt meestal op gas en is een populaire keuze om uw buitenruimte nog gezelliger te maken! 

Heaters
Een andere optie is kiezen voor een elektrische heater. Met deze terrasverwarmer verwarmt u gemakkelijk uw buitenruimte, waarbij u de temperatuur zelf kan regelen met verschillende levels. Op deze manier is het nooit te warm of te koud en hebt u binnen no-time een verwarmd terras.

Vuurkorven en vuurschalen
Voor degenen die het heerlijk vinden om zelf een vuurtje te stoken om hierbij te kunnen genieten van de rode vlammen, kan er gekozen worden voor een vuurkorf of een vuurschaal. Een vuurkorf of vuurschaal is zeer sfeervol en kan daarnaast ook ingezet worden als decoratief element in uw buitenruimte. Wij hebben vuurkorven en -schalen beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen! 

Gas of elektrische terrasverwarming?

Bij het kiezen van terrasverwarming is de optie voor gas of elektrisch een belangrijke overweging. Wat past het beste bij u en uw buitenruimte en wat zijn de voor- en nadelen aan beide terrasverwarmingen? Wij zetten het hieronder voor u op een rijtje. 

Gas
Verwarmingen op gas bieden over het algemeen krachtige warmte en hebben een groter warmtebereik. Een verwarmer op gas is dus ideaal voor de grote terrassen of tuinen waar bijvoorbeeld geen elektriciteit aanwezig is. Een gasheater is ook nog eens erg sfeervol en daardoor ideaal voor gezelschap!

Elektrisch
Elektrische terrasverwarming is ideaal als u uw terras lekker snel warm wilt hebben! Elektrische heaters zijn eenvoudig te installeren, vereisen geen brandstofopslag en zijn meestal geschikt voor de wat kleinere ruimtes. Een elektrische terrasheater is daarnaast ook een stuk energievriendelijker dan een verwarming die werkt op gas.