Pizzaoven Accessoires

Wilt u zelf de lekkerste pizza’s bakken in uw eigen tuin? Dan zijn pizzaoven accessoires een echte must! Om optimaal te kunnen genieten van uw pizzaoven is het aan te raden om de juiste pizzaoven accessoires aan te schaffen. Van een beschermhoes tot aan een pizzaschep en pizzasnijder, u vindt het allemaal bij Exterior Lifestyle. Deze handige accessoires komen bij iedere pizzaoven van pas.

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Wat voor pizzaoven accessoires vind ik op Exterior Lifestyle?

Het assortiment pizzaoven accessoires is erg uitgebreid en divers. Hierdoor vindt u bij Exterior Lifestyle accessoires die bij iedere pizzaoven van pas komen. De meeste merken bieden naast een pizzaoven ook de bijpassende accessoires aan. Benieuwd naar het assortiment? Hieronder wordt een greep van het assortiment kort toegelicht. Maar vergeet vooral niet een kijkje te nemen op Exterior Lifestyle. 

Pizzaschep

Een pizzaschep van hoogwaardige kwaliteit is een onmisbaar accessoire voor iedereen die in het bezit is van een pizzaoven. Een pizzaschep maakt het draaien, schuiven en uit de oven halen van pizza’s een stuk makkelijker. Ook is het gebruik van een pizzaschep een stuk veiliger! Een pizzaschep is perfect voor het klaarmaken van al uw pizza’s. 

Pizzasnijder

Een super praktische pizzasnijder is een echte musthave! Dankzij het super scherpe mesje snijdt u gemakkelijk door de pizza en toppings heen. Om de pizza perfect te kunnen snijden drukt u het wieltje stevig op de korst. Door vervolgens in één snelle beweging over de pizza te rollen, snijdt u de pizza. 

Pizzasteen

Is de pizzasteen van uw Cozze pizzaoven aan vervanging toe? Bij Exterior Lifestyle vindt u een nieuwe passende pizzasteen voor in uw Cozze pizzaoven. De pizzasteen van Cozze is gemakkelijk te reinigen. Ook zorgt de pizzasteen voor een heerlijke knapperige korst zonder dat de saus uitdroogt. 

Beschermhoes of draagtas

Verleng de levensduur van uw pizzaoven met een beschermhoes of draagtas. Een beschermhoes of draagtas biedt maximale bescherming. Het hoogwaardige textiel beschermt uw pizzaoven tegen vuil, regen en zonlicht en is bovendien ademend. Een beschermhoes zit altijd goed en is gemakkelijk aan te brengen. Dit maakt een beschermhoes en draagtas praktisch in gebruik.