Max&Luuk Alec

Max&Luuk Alec

Max&Luuk Alec

De Alec serie is gebaseerd op de Mason serie, een van de meest populaire series van het merk Max&Luuk. Het verschil is alleen dat de Alec serie gemaakt is van Original Plantage Teakhout, wat gladder en strakker afgewerkt is dan het hout in de Mason serie. Het hout uit de Alec serie zal in de loop der jaren ook verkleuren naar een fraaie kleur grijs. Verder is de de bank uit de Alec serie standaard voorzien van comfortabele en weersbestendige Sunbrella zit-en rugkussens. De Alec serie van Max&Luuk is ideaal voor een gezellige avond tafelen met vrienden en familie in uw buitenruimte.

Max&Luuk Alec Tuintafel

De tuintafel uit de Alec serie van Max&Luuk is een absolute toevoeging van uw buitenruimte. Het materiaal van de tafel bestaat uit Original Plantage Teakhout, wat een gladde en strakke afwerking heeft. Dit hout zal in de loop der jaren verkleuren naar een mooie kleur grijs, waardoor u extra lang kunt genieten van deze stijlvolle tafel. Verder heeft de tafel uit de Alec serie ruime afmetingen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een heerlijk diner met uw familie en vrienden.

Max&Luuk Alec Tuinbank

De tuinbank uit de Alec serie van Max&Luuk is een waardevolle en stijlvolle toevoeging op de tuintafel uit de Alec serie. Het voordeel van deze tuinbank is dat deze geleverd wordt inclusief Sunbrella All Weather zit- en rugkussens. Op deze manier kunt u op comfortabele wijze genieten van een heerlijk diner met vrienden en familie in uw buitenruimte. Het Original Plantage Teakhout zal in de loop der jaren verkleuren naar een fraaie grijstint.