Max&Luuk Faye

Max&Luuk Faye

Max&Luuk Faye

U kunt de Faye serie van het gerenommeerde merk Max&Luuk herkennen aan het hoge zitcomfort en het gegalvaniseerde stalen frame. Dit frame is voorzien van een thermopastische synthetische vezel die bestand is tegen extreem uiteenlopende temperatuurschommelingen. U kunt de prachtige stoelen combineren met veel andere series van Max&Luuk. De Faye serie bestaat uit een barstoel, een loungestoel en een tuinstoel, welke allemaal verkrijgbaar zijn in de kleuren lava en wit. Neem rustig een kijkje en ontdek welke stoelen uit de Faye serie het beste passen in uw buitenruimte.
Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Max&Luuk Faye loungestoel

Een loungestoel uit de Faye serie van Max&Luuk is een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Het gegalvaniseerde stalen frame en het thermoplastische synthetische vezel zijn verkrijgbaar in de mooie kleuren lava en wit. U kunt de loungestoel uit de Faye serie eenvoudig combineren met tuinmeubelen uit andere series van Max&Luuk. Met een loungestoel uit de Faye serie kunt u heerlijk tot rust komen in uw tuin na een lange dag werk.

Max&Luuk Faye barstoel

Heeft u een buitenbar en bent u op zoek naar een stevige, maar ook stijlvolle barstoel? Dan bent u in de Faye serie van het merk Max&Luuk aan het juiste adres. De barstoel uit de Faye serie is verkrijgbaar in twee prachtige neutrale kleuren, waardoor er zeker een barstoel tussen zit die in uw tuin past. Met een barstoel uit de Faye serie kunt u ongehinderd genieten van gezellige avonden met vrienden en familie in uw buitenbar.