Max&Luuk Kick

Max&Luuk Kick

Max&Luuk Kick

De tafels uit de unieke Kick collectie van het gerenommeerde merk Max&Luuk voegen veel stijl toe aan uw buitenruimte. U kunt de van aluminium gemaakte tafels herkennen aan de prachtige zwarte kleur die goed te combineren is met andere series van Max&Luuk. De Kick collectie staat bijvoorbeeld perfect bij het teakhout uit de Duke Lounge serie. U heeft in de Kick serie keuze uit verschillende vormen, groottes van het tafelblad en vormen. Neem rustig een kijkje in de collectie en ontdek welke loungetafel het beste aansluit bij uw wensen.
Type Product
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Max&Luuk Kick loungetafel

In de Kick serie van Max&Luuk heeft u keuze uit diverse loungetafels met verschillende afmetingen en vormen. Deze tafels zijn gemaakt van stevig aluminium en hebben een stijlvolle zwarte kleur. Het voordeel van de Kick serie is dat deze loungetafels te combineren zijn met andere series van Max&Luuk, zoals de Duke Lounge. Neem rustig een kijkje en ontdek welke loungetafel het beste past in uw buitenruimte.

Max&Luuk Kick bijzettafel

Wanneer u op zoek bent naar een bijzettafel bent u in de Kick serie van het merk Max&Luuk aan het juiste adres. De van aluminium gemaakte bijzettafels hebben een stijlvolle zwarte kleur die te combineren is met verschillende series van Max&Luuk. Daarnaast biedt de bijzettafel voldoende ruimte voor al uw hapjes en drankjes tijdens een gezellig avondje in de tuin met vrienden en familie.