Max&Luuk Lennon

Max&Luuk Lennon

Max&Luuk Lennon

De Lennon serie van het gerenommeerde merk Max&Luuk bestaat uit drie verschillende soorten tafels die allemaal verkrijgbaar zijn in de kleuren Aged en Charcoal. In de Lennon serie vindt u twee prachtige eettafels en een bijzettafel die allebei goed te combineren zijn met andere series van Max&Luuk. Denk hierbij aan een combinatie met tuinstoelen uit bijvoorbeeld de Kevin, Lenn en Ethan serie. De tafels zijn gemaakt van hoogwaardig teakhout en zijn voorzien van een coating. Neem rustig een kijkje in de collectie en ontdek welke tafel het beste bij u past.
Type Product
Kleur
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Max&Luuk Lennon tuintafel

Met een tuintafel uit de Lennon serie van het merk Max&Luuk voegt u veel stijl aan uw tuin toe. U kunt in de Lennon serie kiezen uit twee verschillende maten en twee stijlvolle kleuren, namelijk Aged en Charcoal. Het voordeel van de Lennon serie is dat de tuintafels goed te combineren zijn met tuinstoelen uit andere series van Max&Luuk. Een tuintafel uit de Lennon serie zorgt er in ieder geval voor dat u in stijl kunt tafelen.

Max&Luuk Lennon bijzettafel

De Lennon serie van het merk Max&Luuk heeft ook een bijzettafel in de collectie. Deze tafel is goed te combineren met verschillende loungeset series van Max&Luuk. De van teakhout gemaakte bijzettafel met coating biedt voldoende ruimte voor de wat kleinere hapjes en drankjes. De bijzettafel is verder verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren Aged en Charcoal. Neem rustig een kijkje en ontdek welke kleur het beste past in uw buitenruimte.