Max&Luuk collectie

De tuinmeubelen uit de collectie van het Nederlandse merk Max&Luuk zijn een absolute toevoeging aan uw tuin. Wanneer de zon begint te schijnen en u lekker de tuin in wilt, zal een tuinmeubel van Max&Luuk zeker niet misstaan in uw tuin. Het merk staat bekend om de meubelen met een frisse en unieke uitstraling, welke tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel zijn. De collectie bestaat onder andere uit stijllvolle tuintafels, unieke bijzettafels en comfortabele loungesets. Neem rustig een kijkje en ontdek welke producten van Max&Luuk het beste passen in uw tuin.
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Max&Luuk tuinmeubelen

Op Exteriorlifestyle.nl vindt u een ruim aanbod van het Nederlandse kwaliteitsmerk Max&Luuk. De collectie bestaat onder andere uit tuintafels, bijzettafels, tuinstoelen en loungesets. Deze tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor u lang kunt genieten van de kwaliteit van deze meubelen. U kunt de verschillende tuinmeubelen van Max&Luuk perfect met elkaar combineren.

Max&Luuk tuinstoel

Max&Luuk heeft veel verschillende soorten stijlvolle tuinstoelen. De tuinstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor u lang kunt genieten van de kwaliteit van deze stoelen. Naast de hoge kwaliteit en het prachtige design, zitten deze stoelen ook nog eens zeer comfortabel. Ideaal wanneer u in de zomer lekker met vrienden en familie aan het tafelen bent. Neem rustig een kijkje in de collectie en ontdek de tuinstoelen uit de verschillende series van Max&Luuk.

Max&Luuk parasol

Het Nederlandse merk Max&Luuk heeft diverse parasols in de collectie. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende bescherming tegen de zon. Zo kunt u ook heerlijk in de schaduw van uw tuin genieten, terwijl u bijvoorbeeld een boek aan het lezen bent. Verder hebben de doeken van de parasols van Max&Luuk een waterafstotende werking.