Max&Luuk Mick

Max&Luuk Mick

Max&Luuk Mick

De Mick serie van het merk Max&Luuk kenmerkt zich door de stijlvolle aluminium modules die zijn afgewerkt met kwalitatieve All Weather stoffering. De tafel en uiteinden van de loungeset kenmerken zich door stijlvol Teakhout. Het voordeel van deze serie uit de collectie van Max&Luuk is dat deze bestaat uit verchillende modules die aan elkaar geplaatst kunnen worden. Zo creëert u een loungeset uit de stijlvolle Mick serie die voldoet aan uw wensen. Daarnaast bestaat de Mick serie ook uit een prachtige loungetafel die zeker niet kan ontbreken op een gezellig avondje met vrienden en familie.
Type Product
Prijs
Levertijd

Max&Luuk Mick loungeset

Met een loungeset uit de Mick serie van het merk Max&Luuk bent u helemaal klaar voor het buitenseizoen. Deze prachtige set straalt warmte uit, dankzij het aluminium en teakhout dat gebruikt wordt. Een voordeel van de Mick set is dat u deze kunt inrichten naar uw eigen wensen, omdat de losse modules eenvoudig aan elkaar geplaatst kunnen worden. U kunt de Mick set verder herkennen aan de stijlvolle All Weather kussens in de kleur Stone of Ash.

Max&Luuk Mick loungetafel

Bij de loungeset uit de Mick serie van Max&Luuk een loungetafel uiteraard niet ontbreken. De loungetafel is met de afmetingen 95 x 95 x 25 groot genoeg voor alle hapjes en drankjes die u op tafel heeft staan tijdens een gezellig avondje met vrienden en familie. U kunt de tafel herkennen aan het antracietkleurige frame dat is afgewerkt met een teakhouten tafelblad.