Yoi Collectie

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Yoi Tuinmeubelen

De luxe tuinmeubelen van het merk Yoi maken iedere tuin compleet voor de zomer. Naast een prachtig design, zijn de tuinmeubelen voorzien van comfort voor tijdens het gebruik. Yoi heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen. De meubelen van dit merk zijn als ware een echte eye catcher in iedere tuin. Geniet van de mooie materialen en het optimale comfort dat deze tuinmeubelen u bieden. Welke tuinmeubelen komen bij u in de tuin te staan?

Yoi Loungeset

Kom deze zomer helemaal tot rust met de loungesets van het merk Yoi. Heerlijk ontspannen en genieten van het heerlijke weer op een comfortabele stoel of bank. Naast comfort bieden de loungesets van Yoi ook stijl voor in iedere achtertuin. De sets zijn ieder gemaakt van de beste materialen en daardoor voorzien van een hoogwaardige kwaliteit. Welke loungeset past perfect in uw achtertuin?

Yoi Tuinkussen

Het nieuwe seizoen staat alweer op het punt om te beginnen en daarbij mogen prachtige tuinkussens zeker niet ontbreken. Haal comfort en kwaliteit in huis met de kussens van het merk Yoi. Yoi heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubelen. Daarnaast zijn de tuinkussens van dit merk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Hierdoor zitten de perfecte tuinkussens er voor u altijd bij.