Yoi Hokan

Yoi Hokan

Yoi Hokan

De Yoi Hokan serie is ontworpen voor iedereen die graag optimaal wil genieten. Deze serie heeft luxe en kwaliteit perfect gecombineerd. Ook aan comfort is gedacht, want de ligbedden uit deze serie zijn met en zonder kussens comfortabel. Praktisch is de Yoi Hokan serie ook zeker. Zo zijn de tuinmeubelen uit deze serie vrijwel geheel onderhoudsvrij en is het liggedeelte van de ligbedden weers- en UV-bestendig. Hierdoor kunt u optimaal ontspannen. Combineer meerdere Yoi Hokan artikelen voor een complete set. De Yoi Hokan is een echte toevoeging voor uw tuin. 

Type Product
Kleur
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Yoi Hokan Ligbed

Het Yoi Hokan ligbed heeft een stijlvol uiterlijk en is daarom de perfecte toevoeging voor uw tuin. Het ligbed is lichtgewicht, stevig en vrijwel geheel onderhoudsvrij. Dankzij het lichte gewicht en de twee wielen aan de achterkant verplaatst u het ligbed makkelijk in uw tuin. De verstelbare rugleuningen maken het Yoi Hokan ligbed extra comfortabel. Het liggedeelte van het Yoi Hokan ligbed is weers- en UV-bestendig, wat het ligbed nog handiger in gebruik maakt. Ontspan op het Yoi Hokan ligbed met of zonder kussens, want beide is heerlijk comfortabel.

Yoi Hokan Bijzettafel

De Yoi Hokan bijzettafel is een must-have voor uw tuin. De bijzettafel past bij alle Yoi tuinmeubelen door het fraaie design. Het frame van de Yoi Hokan bijzettafel is afgewerkt met een poedercoating. Hierdoor is de bijzettafel voorzien van extra bescherming, is deze onderhoudsvrij en bovendien stevig. De Yoi Hokan bijzettafel is ook lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Combineer de Yoi Hokan bijzettafel met een van de ligbedden uit de serie, zo heeft u een lekker drankje altijd op een stijlvolle manier binnen handbereik.