Yoi Ishi

Yoi Ishi

Yoi Ishi

De Yoi Ishi serie is uniek vanwege haar Oosterse look. Het hoge zitcomfort en de moderne uitstraling zijn kenmerkend voor deze serie. De Yoi Ishi tuinmeubelen zijn allemaal gemaakt van een aluminium frame. Daarnaast zijn alle tuinmeubelen prachtig afgewerkt en is er gedacht aan de kleine details, zoals de mooie afwerking met draad. Kies voor optimaal comfort en combineer de Yoi Ishi tuinmeubelen met de kussens uit deze serie.

Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Yoi Ishi Tuinstoel

De Yoi Ishi tuinstoel is een echte must-have vanwege het Japans ontwerp, dit zorgt voor een stijlvolle look. Deze luxe stoel is weerbestendig en vrijwel geheel onderhoudsvriendelijk, wat super praktisch is. De Yoi Ishi is voorzien van armleuningen en kan gecombineerd worden met de zitkussens uit de serie voor extra comfort. Een groot voordeel is dat deze tuinstoel stapelbaar is, hierdoor bergt u de Yoi Ishi tuinstoel gemakkelijk op. Met de Yoi Ishi tuinstoel geniet u van een comfortabele zomer.

Yoi Ishi Ligbed

Ook het Yoi Ishi ligbed is voorzien van een Oosters look. Deze look zorgt voor een stijlvolle uitstraling, wat heel goed aansluit bij het frame van het ligbed. Doordat het ligbed is voorzien van rugleuningen en een verstelbare rugleuning kunt u genieten van uitermate comfort. Het is mogelijk om het Yoi Ishi ligbed op te stapelen en om deze te verplaatsen dankzij twee wielen. Combineer het ligbed met het kussen uit de serie voor een complete look.