Yoi Mizu

Yoi Mizu

Yoi Mizu

Met de Mizu collectie van Yoi creëert u een rustige sfeer in uw tuin. Alle tuinmeubelen uit deze collectie zijn dan ook voorzien van heldere designs en een strakke vormgeving. Yoi Mizu is een veelzijdige collectie met ligbedden en tuinstoelen. Daarnaast is Yoi Mizu onderhoudsarm en weerbestendig. De tuinmeubelen uit deze collectie zijn gemaakt van verschillende materialen voor een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Geniet van ultiem zitcomfort met Yoi Mizu.

Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Yoi Mizu Ligbed

Het Yoi Mizu ligbed is een comfortabel ligbed met strakke vormgeving. Het aluminium frame met poedercoating maakt het Yoi Mizu ligbed extra stevig. Door de combinatie van de verschillende materialen straalt het Yoi Mizu ligbed luxe uit. Het Yoi Mizu ligbed is weerbestendig en onderhoudsarm, waardoor u deze zorgeloos buiten kunt laten staan. De verstelbare rugleuning maakt het Yoi Mizu ligbed comfortabel. Combineer het ligbed met de Yoi Mizu ligbedkussens voor nog meer comfort.

Yoi Mizu Tuinstoel

De Yoi Mizu tuinstoel is een moderne en stijlvolle tuinstoel. De basis van deze tuinstoel is een aluminium frame, dat is voorzien van een poedercoating voor extra bescherming. De armleuningen van de Yoi Mizu tuinstoel zijn afgewerkt met Teakhout voor een luxueuze uitstraling. De Yoi Mizu tuinstoel is stapelbaar, onderhoudsarm en weerbestendig, waardoor de tuinstoel ook praktisch in gebruik is. Combineer de Yoi Mizu tuinstoel met een andere serie van Yoi voor een comfortabele tuinset.