Yoi Teeburu

Yoi Teeburu

Yoi Teeburu

De Yoi Teeburu serie is een unieke serie die bestaat uit prachtige tafels. De Yoi Teeburu serie is voorzien van een Travertin look en dus stijlvol vormgegeven. De moderne tuintafels uit deze serie zijn zeer stevig dankzij het aluminium frame. De Yoi Teeburu serie is goed te combineren met andere Yoi series. Door het tijdloze ontwerp en hoogwaardige kwaliteit geniet u jarenlang van de Yoi Teeburu tuinmeubelen. Geef uw tuin een moderne uitstraling met de Yoi Teeburu serie.

Type Product
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Yoi Teeburu Bijzettafel

De Yoi Teeburu bijzettafel is een moderne bijzettafel. Dit heeft de tafel te danken aan het aluminium frame dat mooi contrasteert met het ronde blad van de Yoi Teeburu bijzettafel. De betonnen look geeft de Yoi Teeburu bijzettafel een stijlvolle uitstraling. De Yoi Teeburu bijzettafel is weerbestendig en daardoor laat u deze onbezorgd het gehele jaar door buiten staan. De Yoi Teeburu bijzettafel is een stijlvolle toevoeging voor uw tuin.

Yoi Teeburu Tuintafel

De Yoi Teeburu tuintafel is een praktische en stijlvolle tafel. Het aluminium frame van de tafel is voorzien van een coating, dit biedt extra bescherming. Het HPL blad van de Yoi Teeburu tuintafel is krasbestendig en tevens duurzaam. Daarnaast is de Yoi Teeburu tuintafel gemakkelijk schoon te maken. Combineer de tuintafel met stoelen uit een andere Yoi serie voor een complete tuinset. Met de Yoi Teeburu tuintafel geniet u deze zomer van een sfeervolle tuin.