Yoi Umi

Yoi Umi

Yoi Umi

De Yoi Umi staat bekend om het unieke en stijlvolle ontwerp. De serie bestaat uit verschillende lounge onderdelen, waaronder ligbedden en loungestoelen. De tuinmeubelen uit deze serie zijn gemaakt van een aluminium frame en weersbestendige kussens. De vulling van de kussens maakt de Yoi Umi serie extra comfortabel. De Yoi Umi tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Creëer een luxe sfeer in uw tuin met de Yoi Umi serie.

Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd

Yoi Umi Loungebed

Het Yoi Umi loungebed is een musthave voor de liefhebbers van comfort. De unieke uitstraling heeft het Yoi Umi loungebed te danken aan het aluminium frame in combinatie met de kussens en het ontwerp van rope. De kussens zijn voorzien van een licht reliëf voor een luxueuze uitstraling. Dankzij de coating op het aluminium frame en de kleurvaste en vuil- en waterafstotende kussens geniet u jarenlang met veel plezier van het Yoi Umi loungebed. Het zeer comfortabele Yoi Umi loungebed laat u helemaal tot rust komen, terwijl u geniet van de zon en uw tuin.

Yoi Umi Sofa Set

De Yoi Umi sofa set is voorzien van een stijlvol ontwerp. De set past dankzij de Oosterse look in iedere tuin. De combinatie van de verschillende materialen en kleuren geeft de Yoi Umi sofa set een unieke uitstraling. De Yoi Umi sofa set is afgewerkt met Teakhout en prachtig rope in een lamellenstructuur voor een luxueuze touch aan uw tuin. Daarnaast zijn de kussenhoezen afritsbaar en zo eenvoudig schoon te maken, dit maakt de Yoi Umi sofa set ook nog eens praktisch. Geniet van optimaal comfort met de Yoi Umi sofa set.