Sierkussens

Met sierkussens voor buiten trekt u eenvoudig de stijlvolle sfeer uit huis door in uw tuin. Met trendy kussens maakt u uw lounge- of tuinset helemaal af! Daarnaast maken sierkussens uw tuinbank of tuinstoel nog comfortabeler. Sierkussens zijn dan ook een goede aanvulling op uw tuin. Buiten sierkussens zijn er in alle soorten, kleuren en maten.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Welke sierkussens passen het beste bij mijn tuin?

Sierkussens zijn een stijlvolle toevoeging! Sierkussens zijn perfect voor bij uw loungebank, tuinbank of loungestoel. Doordat de sierkussens op Exterior Lifestyle zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zijn deze geschikt voor zowel binnen als buiten. Welke stijl wilt u creëren met uw nieuwe sierkussens?

Welke kussens kunnen buiten blijven?

De kussens die u vindt bij Exterior Lifestyle zijn vrijwel allemaal gemaakt van weerbestendig materiaal. Dit betekent dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Maar in de meeste gevallen ook vlek- en UV bestendig. Hierdoor zijn vrijwel alle kussens op Exterior Lifestyle geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Extra bescherming kan nooit kwaad. Zo kunt u uw sierkussens het beste opbergen na de zomer. Ook kunt u uw sierkussens het beste beschermen tegen bijvoorbeeld regen, door deze eventjes op te bergen of te beschermen met een hoes over uw loungeset. Op deze manier geniet u zo lang mogelijk van uw sierkussens buiten.

Sierkussens voor buiten

Een stijlvolle touch toevoegen aan uw tuin doet u eenvoudig met sierkussens voor buiten. Het is belangrijk dat de sierkussens voor buiten passen bij de stijl van uw tuin. Zo zijn de sierkussens van Fatboy door de trendy kleuren en vormen echte eyecatchers. Deze passen dan ook goed bij een moderne tuin. Heeft uw tuin een klassieke uitstraling? Kies dan voor kussens in een rustige kleur en print. Ook het model heeft invloed op de sfeer. Zo zijn vierkante kussens klassieker. Terwijl ronde en rechthoekige kussens modern en trendy zijn. Stem de sierkussens dus goed af op de sfeer in uw tuin. Leuk om te weten! De meeste buiten sierkussens zijn ook perfect voor binnen. 

Wat is een goede afmeting voor tuin sierkussens?

Bij Exterior Lifestyle vindt u sierkussens in allerlei afmetingen, zoals rond en rechthoekig. Maar de meeste sierkussens voor buiten zijn vierkant. Deze zijn er in verschillende afmetingen, zoals 44 bij 44 of 50 bij 50. Stem de afmetingen van de sierkussens af op de grootte van uw tuinmeubelen, zodat dit in verhouding staat. Een sierkussen met een rechthoekige afmeting heeft ook een functie. Deze bieden ondersteuning aan de onderrug in een wat diepere tuinstoel of tuinbank. Combineer meerdere sierkussens voor een stijlvolle uitstraling. Het mooiste is hierbij om verschillende afmetingen te combineren.