Tafelvuur

Creëer met tafelvuur een gezellige sfeer tijdens een borrel met vrienden. Er is niets mooier dan een prachtige warme vlam op tafel. Dit zorgt namelijk gelijk voor sfeer en gezelligheid. Bovendien geeft tafelvuur ook licht en warmte. Tafelvuur is de musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.

Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik het juiste tafelvuur voor in mijn tuin?

Wilt u graag sfeer toevoegen aan uw tuin? Dan is tafelvuur een goede keuze. Maar hoe kiest u het juiste tafelvuur? Er zijn een aantal kenmerken om rekening mee te houden, zoals het typen, merk en het formaat. Op deze pagina worden deze drie kenmerken kort toegelicht. 

Welke typen tafelvuur kan ik vinden bij Exterior Lifestyle?

Bij Exterior Lifestyle vindt u drie typen tafelvuur. Ieder typen kent unieke kenmerken en voordelen. Om de juiste keuze te kunnen maken, worden deze drie typen kort toegelicht. 

Tafelvuur buiten

Het tafelvuur dat u vindt bij Exterior Lifestyle is zeer geschikt voor buiten gebruik. Voor het tafelvuur heeft u geen elektriciteit nodig. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige materialen is het tafelvuur geschikt voor buiten. Het tafelvuur van Höfats en Fatboy kan op meerdere plekken in uw tuin gebruikt worden. Maar daarnaast ook veilig in huis, dankzij de certificering door een laboratorium. 

Tafelvuur olie

Bij Exterior Lifestyle vindt u tafelvuur op olie, om specifiek te zijn op lampenolie. De olielamp Flamtastique van Fatboy werkt met kerosine of paraffine gebaseerde lampolie, dat is gezuiverd. Het voordeel van tafelvuur op olie is dat u geen elektriciteit nodig heeft. Met tafelvuur op olie creëert u het ultieme kampvuur gevoel. 

Tafelvuur gel

Daarnaast vindt u bij Exterior Lifestyle ook tafelvuur dat brandt op gel. Het Höfats tafelvuur brandt op Höfats bio-ethanol brandgel. Deze gel is los verkrijgbaar. Het Höfats tafelvuur op gel is reuk- en rookvrij. Daarnaast kent tafelvuur op gel ook een lange brandduur, voor extra lang plezier. 

Hoogwaardige merken bij Exterior Lifestyle

Bij Exterior Lifestyle vindt u tafelvuur van hoogwaardige merken. Dit garandeert u van een goede kwaliteit voor jarenlang plezier. Ieder merk kent unieke kenmerken.

Höfats tafelvuur 

Bij Höfats draait het allemaal om vuur! Het tafelvuur van dit merk houdt u warm tijdens het buiten zitten. Kenmerkend voor het tafelvuur van Höfats is het eigentijdse ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen. Uniek is dat bepaalde modellen geschikt zijn als hangend vuur, tafelhaard, lantaarn of tuinfakkel. Het meermaals bekroonde ontwerp maakt het Höfats tafelvuur bijzonder.

Fatboy tafelvuur

Het bekendste tafelvuur van Fatboy is de Flamtastique. De abstractie versie van de ouderwetse gloeilamp maakt dit tafelvuur van Fatboy zo uniek. Het lont is zelfs verstelbaar door simpelweg aan het oor te draaien. Het Fatboy Tafelvuur is simpel dimbaar en geeft zelfs warmte af. Perfect om sfeer te creëren, dat is Fatboy tafelvuur. 

Welke formaten tafelvuur vind ik bij Exterior Lifestyle?

Bij Exterior Lifestyle vindt u tafelvuur in verschillende formaten. Het tafelvuur van Fatboy heeft een formaat van 22,5 cm, dit maakt het tafelvuur perfect voor op tafel. Dit terwijl het Höfats tafelvuur er is in een hoogte tot wel 150 cm. Dit hangende tafelvuur is dan ook te gebruiken als tafelhaard of lantaarn. Voor iedere tuin en sfeer is er passend tafelvuur te vinden bij Exterior Lifestyle.